YAKITORI & THE SUSHI'S

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 732 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yakitori & The Sushi's. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 21:56 Weer perfect
23 feb 2024 om 21:35 Heerlijk gegeten, fried rice en noodles, beef en kip, champignons, garnalen, courgette lekker bereid
23 feb 2024 om 20:25 Ik heb bij yakitori sushi besteld via thuisbezorgd. De sushi was echt slecht de kip was niet gaar alles was er in gekwakt. Ik heb buikpijn gekregen door die sushi. Ik heb contact opgenomen en werd zelf bedreigd door de baas aan de telefoon.
21 feb 2024 om 18:47 Niet lekker en het smaakte niet vers.
18 feb 2024 om 20:18 Perfect
13 feb 2024 om 23:39 Goed, lekker, wel wat zout en wat kleine sushi’s. Maar aan te raden.
9 feb 2024 om 11:05 Perfect!
6 feb 2024 om 19:43 De sushi was heerlijk
2 feb 2024 om 19:28 Food wasn’t that tasty, I didn’t like it
26 jan 2024 om 9:29 Eten was oke, geen echte sushirijst gebruikt en sushi viel uit elkaar
25 jan 2024 om 22:19 Prijs, kwaliteit is in orde. Geen top kwaliteit maar dat zie je terug in de prijs.
25 jan 2024 om 6:57 Great sushi. Wouod have been nice to get more than 1 package of soy sauce when you order for 2 people. Delivery a bit long 40min.