YAKITORI & THE SUSHI'S

YAKITORI & THE SUSHI'S Japanese Restaurant!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 504 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yakitori & The Sushi's. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 22:22 Leveringstijd maakt mij niets uit, als de kwaliteit maar goed is. De sushi zelf was echt onwijs lekker! Rijk gevuld en vers. Heel erg lekker, eigenlijk spijt dat ik niet meer besteld heb en dit op een zondagavond, dankjewel!
8 mei 2022 om 21:04 Was om 18.00 besteld Maar werd al om 17.40 geleverd Terwijl de rest pas om 18.10 dus was ik al klaar met eten voor de rest kreeg
10 apr 2022 om 17:29 Heerlijk eten! Echt een aanrader!
10 apr 2022 om 16:53 Het was heel lekker ook heel snel bezorging ik zal wel meer willen bestellen
10 apr 2022 om 16:18 We hebben geen sauzen voor poke bowlen gekregen!
10 apr 2022 om 10:56 Supersnel en dat op.zaterdag Vers en erg lekker
8 apr 2022 om 19:28 Zag er niet zo netjes uit vond het ook niet zo lekker smaken als de vorige keer wel jammer!
7 apr 2022 om 10:06 Delivery guy misread the address and was quite rude and unprofessional when he couldn't find the apartment. The chicken katsu and tonkatsu were good, the sushi was bad (flamed salmon en tonijn rol) - tasted old, I just threw it away.
3 apr 2022 om 19:54 We vonden het eten iets minder
29 mrt 2022 om 22:19 Sushi had weinig tuna en avocado was hard als een steen. Hellas