YAKITORI & THE SUSHI'S

Recentebeoordeling


4 sterren uit 546 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yakitori & The Sushi's. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 19:01 Goede kwaliteit lekker eten vriendelijk
29 sep 2022 om 12:06 Erg droog
23 sep 2022 om 22:08 Bezorging was snel maar eten was nogal flauw en ook niet echt warm
11 sep 2022 om 22:34 Doordat de bezorging zo lang duurde was de sushi warm geworden en het warme gerecht koud.. geen aanrader dus.
29 aug 2022 om 8:12 Heb betere sushi en (warme) gerechten gehad. Was niet echt lekker. Leek niet vers te zijn. Kip taai. Wel op tijd bezorgd
20 aug 2022 om 20:32 mega snel bezorgd en super lekkerxxxx
19 aug 2022 om 1:23 Lekker zoals altijd en weer snel bezorgd
18 aug 2022 om 19:42 Zoals altijd erg lekker. Vlees lekker mals. Bananen wat flets qua smaak. Snelle bezorging…
9 aug 2022 om 16:27 Ik ben hondsberoerd geworden van mijn bestelling bij Yakitori. Ik heb overgegeven tot mijn maag leeg was Er moet iets bedorven zijn geweest. Dit moet niet kunnen, je moet er vanuit kunnen gaan dat het eten veilig is! Ik bestel niet meer bij Yakitori.
7 aug 2022 om 18:22 Something was off. Not as tasty as my 1st order.
5 aug 2022 om 19:26 Eten zeer matig. Voorheen gingen we hier vaak eten (in het restaurant zelf). De tonijn was kleurloos en zat vol "pezen" en de Nori hebben we eraf moeten peuteren. Dit was bij alle sushi! Zeer teleurgesteld en ook jammer.
31 jul 2022 om 21:05 Maybe I was super hungry(or not. Haha!), but it was good. The squid rings were super crunchy. The meal was a perfect complement to my home made spicy sauce. ;)